Interieur schilderen

Interieur schilderen is een vak apart. Kleuren pakken binnen anders uit dan buiten, doordat de lichtinval anders is. Ook is de verftechniek meer verfijnd.

Laat u uw interieur schilderen? Ouweltjes heeft de kennis en ervaring die u zoekt. Onze schilders hebben regionale bekendheid verworven door hun schilderwerk buitenshuis, maar we zijn minstens zo ervaren met het binnenwerk. Wij kunnen uw keuken schilderen, uw kozijnen en wanden afwerken of uw plafond schilderen. Daarnaast geven we ook professionele interieurtips en kleuradvies.

Ouweltjes weet hoe een schilder uw interieur kan betoveren met vakwerk. Laat daarom ook ons ook uw keuken schilderen. Of daag ons uit en laat uw plafond schilderen door Ouweltjes. Daar weten onze schilders ook best raad mee!

Wij bieden een breed scala aan interieur schilderdiensten aan, waaronder:

  • Schuren en aflakken: Wij schuren en aflakken al je houtwerk, van deuren en kozijnen tot trappen en meubels.
  • Sauzen: Wij sauzen al je muren, plafonds en andere wanden.
  • Verfspuiten: Wij spuiten al je wanden en plafonds met verf.

 

Wij werken altijd volgens een vast stappenplan. De eerste stap is altijd een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we je wensen en behoeften, zodat we een plan van aanpak kunnen opstellen.

Nadat het plan van aanpak is goedgekeurd, beginnen we met de uitvoering. Wij werken kwalitatieve materialen zodat we een mooi en duurzaam resultaat kunnen garanderen.

Kleuradvies

Kleuren zijn van grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. De schilder brengt die kleur aan, dus moet hij er ook verantwoordelijkheid voor nemen. Ouweltjes geeft gericht kleuradvies. Welke kleuren passen bij elkaar? Wat is uw smaak? Wilt u traditionele kleurstellingen, of juist iets dat afwijkt van de rest? Zo bepalen de door ons te schilderen kleuren. Wij geven professioneel advies, u vertelt ons wat uw smaak is, dat geeft samen de mooiste kleur!

Interieur ideeën

Kleuradvies, dat is ook interieuradvies: de kleuren die we kiezen bepalen hoe uw huis er van binnen uit gaat zien. Maar er is meer. Ouweltjes kan ook zorgen voor de rest van uw interieur. Naast schilderen timmeren en behangen wij ook. Wilt u glas laten zetten? Ook dat kunt u aan ons toevertrouwen. Voor al uw interieur ideeën is Ouweltjes schilderwerken uw ideale partner.