Interieur schilderen

Laat u uw interieur schilderen? Ouweltjes heeft de kennis en ervaring die u zoekt. Onze schilders hebben regionale bekendheid verworven door hun schilderwerk buitenshuis, maar we zijn minstens zo ervaren met het binnenwerk. Wij kunnen uw keuken schilderen, uw kozijnen en wanden afwerken of uw plafond schilderen. Daarnaast geven we ook professionele interieurtips en kleuradvies.

 

Kleuradvies

Kleuren zijn van grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. De schilder brengt die kleur aan, dus moet hij er ook verantwoordelijkheid voor nemen. Ouweltjes geeft gericht kleuradvies. Welke kleuren passen bij elkaar? Wat is uw smaak? Wilt u traditionele kleurstellingen, of juist iets dat afwijkt van de rest? Zo bepalen de door ons te schilderen kleuren. Wij geven professioneel advies, u vertelt ons wat uw smaak is, dat geeft samen de mooiste kleur!

 

Interieur ideeën

Kleuradvies, dat is ook interieuradvies: de kleuren die we kiezen bepalen hoe uw huis er van binnen uit gaat zien. Maar er is meer. Ouweltjes kan ook zorgen voor de rest van uw interieur. Naast schilderen timmeren en behangen wij ook. Wilt u glas laten zetten? Ook dat kunt u aan ons toevertrouwen. Voor al uw interieur ideeën is Ouweltjes timmer- en schilderwerken uw ideale partner.

 

Schilderen binnenshuis

Interieur schilderen is een vak apart. Kleuren pakken binnen anders uit dan buiten, doordat de lichtinval anders is. Ook is de verftechniek meer verfijnd. Ouweltjes weet hoe een schilder uw interieur kan betoveren met vakwerk. Laat daarom ook ons ook uw keuken schilderen. Of daag ons uit en laat uw plafond schilderen door Ouweltjes. Daar weten onze schilders ook best raad mee!

 

Bent u geïnteresseerd in ons werk? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij uw langs om professioneel kleuradvies en interieurtips te geven, en natuurlijk om daarna met die kleuren aan de gang te gaan.