Buiten schilderen

Laat u uw huis schilderen? Het complete werk kan door Ouweltjes opgepakt worden. Zowel binnen- als buitenshuis zijn wij schilders met ervaring. U kunt door ons uw interieur laten schilderen, zeker, maar wij kunnen ook de buitenmuur schilderen. Laat ons binnen en buiten schilderen, Ouweltjes heeft de kennis en ervaring om er iets moois van te maken.

 

Schilder buitenshuis

Bij buiten schilderen zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Het weer is bijvoorbeeld van invloed op het schilderwerk. Ook de zilte lucht in Noord-Holland kan invloed hebben op uw geschilderde buitenmuren. Ouweltjes heeft veel ervaring en weet dus waar een goede schilder op moet letten.

 

Er is meer dan het weer: ook de geschiedenis is een factor. Welke kleuren passen het beste in de omgeving waarin u woont? Staat uw huis in een beschermd dorps- of stadsgezicht? Dan is het natuurlijk wel zo mooi om de traditionele kleuren terug te laten komen in uw gevel. Ouweltjes is een specialist op dit gebied.

 

Kozijnen schilderen

De buitenmuur schilderen, de voordeur schilderen, kozijnen schilderen: allemaal zaken waar die u aan Ouweltjes timmer- en schilderwerken over kunt laten. We staan in de regio Alkmaar bekend om ons vakmanschap en hebben veel ervaring opgedaan met restauraties en schilderwerk in beschermde kernen in de Eilandspolder, de Zaanstreek en West-Friesland. We zijn trots op onze reputatie, dat spreekt voor zich.

 

Wilt u de buitenmuren laten verven of wilt u dat wij uw kozijnen schilderen? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan rustig bespreken wat er zoal moet gebeuren. Ouweltjes kan u helpen bij het uitzoeken van de juiste kleur voor uw houtwerk. We maken graag een offerte op en gaan dan bij u aan het werk, zodat we er iets prachtigs van kunnen maken.